Cum faci o comandă

Cauta produsul dorit: poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga.

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.

Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

Verifica-ti comanda

Dupa adaugarea fiecarui produs, esti directionat automat in cosul de cumparaturi, și poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, metoda de plata dorita si modalitatea de livrare preferata.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimit comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

Plata prin card bancar

Plata cu cardul se realizeaza prin procesatorul de plati Plationline

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

In niciun moment din timpul procesarii platii, datele dvs. nu sunt pastrate sau inregistrate pe site-ul nostru.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul dvs. de cont ca plată către ideeahotel.

Anularea comenzii dupa efectuarea platii cu card bancar.

Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Procesarea și livrarea comenzilor.

Comenzile sunt procesate în 1-2 zile maxim, în zilele lucrătoare. In zilele de Sambata si Dumnica nu se lucrează, la fel si in cele cu sarbatori legale.

Comenzile sunt livrate prin compania de curierat rapid NEMO. Costul transportului se afisează automat la finalizarea comenzii, fiind diferit în funcție de destinație.

Returul produselor.

Returnarea produselor se poate face în termen de 14 zile de la data primirii comenzii. Acestea trebuie să fie in ambalajul original si nedeteriorat.

Suma rambursata va fi egală cu costul produselor comandate.

Ai mai cumparat pana acum de la noi sau este prima data?

Daca esti client nou, completeaza doar datele din formular si apasa butonul “Trimit comanda”.

Daca esti deja client, introdu e-mail-ul si parola in caseta si ti se vor incarca toate datele folosite la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, apasa “Trimit comanda”.

Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.